Film och låt tips?

Hej, tänkte fixa lite nya filmer och låtar,

Så hjälp mig:D vill ha massor av kommentarer nu, alla har väl någonting att tipsa om?:)

sista augusti

Hejsan svejsan. Har äntligen fixat praoplats nu, jag och wickan ska hänga med hemtjänsten i 2 veckor:D hhaa
Måste ändra min frisyr lite också, eftersom jag och wickan bestämde att vi skulle få klippa av några hårstrån på varandra, men såklart är ju wickan som hon är och tar en tuss och klipper av ända in till huvudet, är flintis på en fläck nu:( hahha inte kul!;D

Helgen

Hejsvejs, i know, dålig uppdatering! men har varit borta i helgen.
Fredag: Skulle ta bussen till karolina som jag inte träffat på typ ett år:) bussen blir försenad så missad bytesbussen, haha. Fyllde i en resegarantilapp så förväntar mig lite kosing nu hahahaha. Iallafall, tog en senare buss och allt gick bra, mysig kväll och dag med karro<3
Lördag:  gick upp kl 9 och trodde att jag skulle ta bussen tidigt bort till pappa, men nejnej, efter ett tag ändrade han sig och jag fick stanna lite längre hos karro, blev till att vi kollade på film, och lite sånt, sen var det hem till pappa.
Söndag: besök i svampskogen, haha. Jag älskar svamp, och vad gör man inte för att få lite till middag?;)Sen var det till att sätta sig på bussen hem, sen rinde linda, som fixade sp att vi kunde fortsätta klättra, jättekul att se alla igen, och nästa gång ska jag vara ombytt så att jag kan flyg upp för väggarna, haha:D

Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn, precis som vanligt. Måste fixa prao också. Men vi ses!


Sjukt sorgligt:(

Jag vet, det är ett tag sedan, men ändå så sjukt sorgligt, jag kände inte personen, men jag lider med hennes nära:(
Hennes storebror har gjort låten.

Kanelknäcke?

någon som smakat dessa mumsiga kanelknäcken?
om inte så gör det, super gott med mycket smör på:)


Torsdag

hejhej, känner att jag inte har nån jätte blogglust idag, men får blogga lite ändå;)
Imorn är det skolfotografering, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig:O
Det är på eftermiddagen, och jag ska gå runt hela dan innan med mitt smink som kommer försvinna och jag känner att det kommer inte alls lyckas i år helle:/

Nästa fredag är det skojfoto som står på schemat. Synd att tyska barnen inte ska vara med:( vet inte vad jag ska ha på mig, snackades om att vi skulle måla oss till hulken?, hmm jag vet inte. Nu ska jag fortsätta nörda lite farmville på facebook, någon mer?:)

Det kliar!

Tjo! har precis kommit hem från att ha kollat på wickans träning i två timmar, typ tusen myggbett! ah, jag hatar det. Efter hennes träning duschade vi där, hahaha lampan släcktes och vi blev livrädda, och sprang runt där inne nakna och ropa efter ljus;D haha.

Köpte wickans ipod också;D haha måste bara lära mig hur jag får in musik och filmer i den, någon som vet hur man gör?:)

onsdag

Hejhej, hoppas ni har haft en bra dag, det har jag iallafall. Var i skolan som vanligt, hände väl inget speciellt.
Sen var jag med wickan, vi gick lite på maxi och åkte hem till henne och spela wiie, haha första gången i hela mitt liv;D haha inte för att jag var bra eller nått, men kul var det:)

Känner att det är ett tag sedan jag köpte något nytt, nästa vecka ska jag kanske åka in till stan med wickan och köpa mjukiskläder, haha vi ska bli mjukis människor;D Måste spara lite pengar till kommande modellfotografering också, jag vet inte riktigt hur mycket bilderna kostar, men billigt är det nog inte.
Någon som vet?:)

Nu tackar jag för idag!

Ja, en mycket slitsam dag för lilla mig, nu får jag bli ett min min mjuka säng  hahha
hoppas ni sover gott !

Linas kvällsbok

Linas kvällsbok på 5:an kl 8. Någon mer än jag som ska kolla?:)

Och föresten, har ni läst boken? inte?
Gör det!


Tävlar..

hejsan, är med i en tävling på fokis.se där jag har en chans att vinna någon av dom här söta sakerna som jag har valt ut:)

http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Brodrost.html

http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Laptop-NEC-Lavie-G-.html

http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-NK62-Mobiltelefon-med-2-st-simkort.html

http://www.gadgetgirl.se/products/USB%252dflakt-Hello-Kitty-batteri-eller-USB%252ddrift.html

Hoppas ni går in på fokis.se och tävlar ni med:)

Grejerna man får välja mellan kommer från gadgetgirl.se

hejsan svejsan!

Jag vet, uppdateringen var inte alls bra igår, men var upptagen hela dagen.
Idag har jag vart i skolan som vanligt, nu är allt igång och läxorna väller in. Lite segt, haha redan skoltrött? haha nej men nästan. Slutar 15:40 på tisdagar, Och det är inte kul att gå från 8 till 20 i fyra! men iallafall. När vi äntligen hade slutat åkte jag, wickan och henke åkte till ålderdoms hemmet och fråga efter praoplats, dom ska ringa upp på torsdag eller fredag så får vi se då:)
Nu måste jag göra matteläxan, haha får inte ligga efter redan första veckan, vi hörs!

Fanny gästbloggar!

Hejhej! Fannny här på världens bästa Julias super blogg. (där fick jag till den)

Idag har vi passa Elsa och varit på maxi, haha superduper kul (y)
Idag var det första riktiga skoldagen, det var faktiskt helt okej för dagen gick väldigt snabbt.
Har ringt och kollat efter praktikplats idag också, men ingen tar ju emot "så unga". it sucks.

Dagens roligaste:
 Fanny & Julia bäddar täcke...
Julia håller i täcket
fanny säger: Jag DRAR nu! 
riktigt snällt menar jag men var inte så elak som det låter att jag var, för jag var faktiskt riktigt snäll eftersom jag faktiskt hjälpte henne att bädda mitt egna täcke som jag ska sova med i natt.
nej nu tror jag att jag ska gå och dra Therese(julias tvillingsyster) i örat.
pusss och sov söttt

/världens bästa bloggare! 

ps. ja, jag är snart 15 år inte 12!
ds.


Nattinatti

Ja, nu är det nog hög tid för mig att nana sängen, tänkte avsluta dagen med denna vaggvisan, hihi, hoppas ni alla somnar skönt efter den.

Äntligen klart!

Haha nu är tapeterna äntligen uppe efter många om och men. Jag är jättenöjd, dock kan jag inte flytta tillbaka sängen och allt, så får ligga med sängen inmosad framför garderoben. här kommer en bild, Obs, på bilden ser den lite gul ut men irl så är den svart vit:) För er som inte ser så är det marilyn monroe.



Vad tycker ni?:)

If I could turn back time

Åh vill tillbaka! tillbaka till londons gator, tillbaka till oxfordstreet, och ja till och med tillbaka till den trånga tunnelbanan,
JAG VILL TILLBAKA!












hahah gillar vi mitt oranga hår eller?;D


London 24-28 maj 09 <3

Får det lov att vara en glass?



Godmorgon!

Morrn alla söta läsare, Haha jag vet, ett väldigt tjat men nu ska vi snart börja tapetsera, någon är glad:D Fast just nu finns det nog inget snyggt med mitt rum, allt är i en ända röra och jag vill knappt tänka på vart jag ska göra av alla saker sen.

Iallafall, Jag som många andra följer kissies,dessies paows blogg mm, haha dom är så jävla patetiska, Dessie: Åh titta på mig, im the one and only!
Kissie: Jag vet att ni älskar mig, och nej jag talar inte om vart jag köpt mina grejer för då härmar ni mig, daah!
hahaaha men ändå är det detta vi lockas till att läsa, t.o.m blondinbella har börjat blekna, kanske är det för att hon är alldeles för snäll för att alla vi läsare ska tycka att det är intressant. Ja det är konstigt hur vi jagar det som vi inte borde jaga, Men det kanske är så vi utvecklas? hmm.


(i)

haha jag kom på hur det stavades;D KIKAR, hahah så ja, jag hoppas ni kikar in imorn för att se resultatet:D<3

Det går uppåt:D

haha, är så glad över alla söta bloggläsare som läser min blogg:) förra veckan hade jag ungefär 3 st om dagen nu är jag uppe i 30, så tack alla som läser min blogg, har dock bara 3 prenumeranter så det behöver ni jobba på;D
Lämna gärna en kommentar innan du går också, haha iallafall, lite dålig uppdatering idag, men har inte haft så mycket att skriva om. Imorn ska jag tapetsera, mmmm vad jag längtar, kommer att bli så snyggt! Jag lovar, ni kommer att bli avundsjuka på mig(A)
Men ska dricka lite cola nu(a) tjock som jag är(Y)
Hoppas ni tjikar in för att se resultatet imorgon:)<3 (hmm stavas tjikar så?)


Nya tapeter:D

Haha kanske är så kul att läsa om men nu har jag vart och köpt nya tapeter, haha fick tjata till mig dom men dom är skitsnygga:D visar bild när det är klart, fast det vet jag inte när det är;) kanske en vecka(A)

Nrj in the park!

Jao, har vart på Nrj in the park med therese, Wickan och henke efter skolan idag,Massa folk och emon som satt på marken och grät, strulade tjej + tjej, och as stora ärr på armarna, och trängdes. Hmm, jaja, förutom att alla var alldeles för långa framför mig så var det kul;D Efter ett tag bestämmde vi oss för att gå längre bak och se om vi såg bättre men det gjorde vi dock inte. Men en sak såg vi, En kille som hoppar i den där lilla dammen eller vad man ska säga vid stora scen på liseberg, vakten tog honom när han hade badat klart, haha, men nu ska jag nog dricka pucko och kolla på tv.
Får läsa mer av mig imorn!





Mysigt vatten att bada i^^



;D

Haha wickan alltid lika snygg;D


Haha min klubba fick inte vara i min mun mycket alls;D



Min sötnos<3

Jag är trött, jäsp!

har precis tagit mig en dusch, och fy vad trött jag är, hittar knappt rätt bland tangenterna,Om ca en timme är det skola igen, det här är nog sista dagen jag tycker det är lite kul med skola, på måndag startar alla lektioner och då blir det nog ändring på det;) Har inte så myckket att skriva om här i min trötthet, så bloggar lite när jag kommer hem, Jo, just det! jag ska på NRJ på liseberg i kväll med wiktoria och henke, massa skoj!:D

Gavin Degraw

 


Typ bästa låten någonsin, helt kär(L)

Hej svejs

Halloh alla bloggläsare, eller ska jag säga alla? trots allt är ni ju inte så många^^
Sitter och lyssnar på Gavin Degraw, så grymt bra! Har precis kommit hem från fanny efter en myskväll med henne och emma, såg på filmen mitt liv som popstjärna, men det blev mest prat, hahah vi har inte pratat ut på en hel vecka och då blir det ju så;D
Haha är as glad, när mamma kom hem hade hon köpt byxorna jag ville ha, Är nöjd:M
är nog snart dags för mig att sova sängen, För sånt är ju livet när man går i skolan;D



vad tycks?:)



Bytte smycke för ca en vecka sen, Nu är det svullet, rött och varar/blöder, känns inte alls bra:(

i forgot (forget)?

hahah ja, som ni ser är jag ju så duktig på engelska(A) haha men skulle bara säga att jag glömde få med i tidigare inlägg att jag köpte en ny kofta på lilleskutt;D




vad tycker ni?<3

Första skoladagen!

Hejsan kära läsare, har precis kommit hem, efter en mycket intressant dag, eller vad man ska säga;D.
Ja det var ju så att skolan börja idag, hade lite livräddning, fick lära oss (hlr) ?på en docka, haha det är ju bra för mig eftersom jag ska gå omvårdnad sen. Sen var det lunch och jag,therese,li och wickan åkte ner och käka på check in(Y)

Sen var det ner till havet för att öva livräddning i vattnet, usch hade ingen lust att bada men man gör ju vad man kan för betyget(A) skulle simma ut en bit och låtsa drunkna så skulle wickan komma och dra in mig, och tvärt om, sommarvärmen är inte kvar i vattnet än iallafall, det märks att det börjar bli höst:(
Sen fick vi sluta och jag therese och wickan körde runt lite med mopparna och bestämmde oss för att åka till hönö? haha har bara vart där en gång tidigare, där köpte jag en ny kofta på boutiqe lille skutt(y) och ja, nu sitter jag här, lite lagom trött, haha imorn börjar vi klockan nio och ska ha lite genomgångar om allt möjligt inför den nya terminen
Täkte ta mig en dusch nu. 

Music in my ears!

Haha, mamma ändrade sig tydligen så jag fick köpa väskan, den är inget särskilt, men man måste ju ha nått att bära böckerna i nu;D och som ni kanske märkt, så har jag fixat lite musik här till vänste
<---------------- Så nu är det bara att sätta igång att lyssna på all underbar musik;D  Bland annat 6 åriga connie talbot! grym för att vara så liten;D och några typ 17 åriga tvillingar som gör Grymt bra covers på tex beyonces Halo.
jag hoppas det finns nått i alla smaker,Ni får gärna säga till om jag ska lägga till någon mer låt:D
Och om man inte vill lyssna på musik är det bara att njuta av alla underbara blogginlägg, haha;D

Lista över vad jag ska göra idag inför skolstarten imorgon:

Noppra ögonbrynen - Krisigt!
Välja ut några "fina kläder"
packa min väska
plocka fram handduk och badkläder (eftersom vi ska ha livräddning eller nått sånt) :S
Raka benen och allt sånt.

Ja det var nog allt, hahah nu är jag taggat, NOT! hahah men det får väl gå;D


LÄS!

är ni trötta på alla gratissidor man är medlem på? och att man aldrig kommer upp i tillräckligt höga poäng för att kunna beställa hem ett presentkort?. på http://www.woopa.se/signup.php?ref=minrosakamera tjänar du inte poäng, där tjänar du riktiga pengar! så bli medlem och börja tjäna pengar!:D

Sista lediga dagen

Ja, för så är det, imorn är det Skola har fortfarande inte riktigt fattat det, inget mer sova på morgonen, inget mer ligga på stranden och sola, nej nu är det allvar igen. Så idag har jag, wickan och therese gjort det bästa för att utnyttja dagen, gick upp tidigt för att hinna med mer saker(y). Vi började med att åka ner till maxi, där wickan köpte väska på malms väskor? heter det så? aja, sen gick vi runt och kollade lite i affärena, såg väl inte så mycket intressant så åkte vidare till torgetoch kollade lite där, och ja så har väl dagen vart, haha;D
Jo, köpte lite nya grejer idag med. fast har dock ännu inte hittat en skolväska:/ men det löser sig;D uppdaterar lite senare !






Godnatt

Känner att det blivit väldigt många uppdateringar idag, men det är väl bara bra? haha:D
Tänkte bara säga att nu ska jag gå och läsa världens bästa bok, alla som inte har läst den måste läsa den! och du som läst den, vad tycker du om den? kommentera!



Känner att jag måste börja vända tillbaka dygnet, imorn är det ju trots allt sista sommarlovs dagen:/ så godnatt alla söta bloggläsare!

senaste inköpen!

Yes, har vart lite shopping beroende senaste veckan och köpt lite nytt smink, och grejer inför skolstarten, vad tycks?





Kvällning

Hejsan alla söta som läser min blogg:)
Wickan har precis åkt härifrån efter att ha käkat räkor på burk, smaken var inte den bästa men aja. Mycket skratt bjöds det på nere på maxi, Synd för alla er som missa:M

Har kollat in lite saker jag vill ha på Nelly.Com, dock är vissa saker lite för dyra för mig. Men titta kan man ju alltid få göra!









Visst är dom fina? (a)

Nytt igen:D

hejhej, som ni ser så har malin varit i farten igen, visst blev det fint?. Min blogg blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Haha nu väntar jag bara på fler besökare, kom igen, 2 besökare? bättre kan ni väl?:D

Ser ni den fina bloglovin knappen? den är till för att användas, så vad väntar ni på?:D
och nu-just nu behöver ni inte alls sitta och tänka: Gud vad är klockan?:O
bara att checka till vänster så ser ni min fina klocka där. Bra va?:D

så tack ännu en gång malin:D<3

:D

Nu hade jag tänkt att tipsa om en jättebra sida, www.egenbild.se/m/14100
På egenbild.se kan du inte bara lägga upp bilder på dig själv, du kan även få röster, och sedan hamna på topplistan. inte nog med det, egenbild har ofta jätteroliga tävlingar som jag själv vunnit presentkort i:D
så vad väntar ni på? gå in och kolla och bli medlem!




  Följ min blogg med bloglovin

Morgon-.-

Jag är så jävla sur på mamma, hon gör sig mer och mer hatat av mig och therese först hennes eviga utbrott, sen förra veckan med lollo, och nu det här? jag hatar henne!

Seriöst, så här var det. Vaknade av att mamma stog bredvid sängen och sa (inte med snäll lugn röst)
-Gå upp nu, jag har dukat fram frukost, (kl var halv 10) Grejen är att min mamma gör aldrig frukost annars.
-Gå upp nu! hos pappa får du inte sova längre än till 9 så gå upp nu!

vafan min näst sista dag som ledig, jag tänker inte gå upp halv 10? seriöst går och väcker mig? hon gjorde det endast för att vara elak. Det kanske inte låter så farligt, men hon nästan slet av mig täcket, allt för att förstöra mitt liv, seriöst vill inte bo här längre! men jag vill inte bo hos pappa heller, Där man får leva med att inte ens få gå utanför dörren utan att fråga, eller måste fråga innan man lånar telefonen, vad är det för liv? Och det värsta av allt, att få ha på sig kläder som man inte ens har köpt själv, som är alldeles förstora och köpta i ullared, uhh mardröm säger jag bara, så det får väl bli att stanna kvar här trots allt, snart är jag 18 och kan flytta hemifrån, Och efter det kommer jag ALDRIG åka och hälsa på min mamma, jag känner inte det minsta kärlek till henne, så som hon beter sig får hon skylla sig själv!.

Ny renoverat!

hahah ser ni den enorma skillnaden?:D om ni inte ser nått så- Malin underbaraste Malin har fixat min blogg, ni måste erkänna att hon är bäst på sånt här:D tack så jättemycket:D

Det behövdes värkligen något nytt och fräscht nu, en ny start även här på bloggen, liksom skola, ny årstid och ja, ni fattar.
Nu är det bara för er alla att följa mig på bloglovin, jag följer gärna er också om ni ber mig snällt(a)

Hjälpa mig? (a)

Såhär är det, jag måste säga det själv, ja, jag är världens sämsta på typ design och allt inom koder, data och sånt. inte ens designen har jag gjort själv. Problemet är att jag vill fixa till min blogg lite, vet inte riktigt hur men lite mer "riktig" eller vad man ska säga. så är det någon liten underbar som vill hjälpa mig?
Vad tycker ni att jag ska göra för att min blogg ska få det där lilla extra? KOMMENTERA
tackar så innerligt mycket om någon vill hjälpa mig, puss<3

slappis dag

Dagen började med att jag vaknade runt halv tolv. Riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull. Under pappas helger blir det inte så gott om det. Som vanligt satt jag mig vid min älskade dator och nördade lite farmville, hahah gud är det någon som spelar som inte är beroende? det har blivit min andra hälft. FARMVILLE (L) JULIA. sen drog jag, Danni och therese ner och köpte sushi på den nya sushibaren. Usch, för er som ännu inte smakat, inget jag rekomenderar, fick ner lite men kändes som det skulle komma upp sen igen.Det ända som var kul var att prova sina kunskaper att äta med pinnar haha. gick väl sådär.

Nu ligger jag här efter min suhi dag med Danni och slappar, är så trött! Måste försöka vända tillbaka dygnet innan jag börjar skolan igen. Orka gå upp kl 7?uhh vill inte ens tänka på det.haha jag tycker synd om er stackare som redan börjat, haha. Nu hade jag tänkt läsa Karros nya blogg och se vad hon har hittat på, jag saknar dig(L)
ni får ha det så bra puss<3
PS är det bara jag som märkt hur duktig jag blivit på att uppdatera? nej jag tänkte väl det!


Saknaden är stor

är hemma från pappa nu. Skönt? nja, inte precis. Saknar min babe väldigt mycket! saknar alla er andra också, och snart är det skola och då ses vi alltför ofta haha;D mindre än en vecka kvar nu, seriöst- hur ska jag orka 10 månader tills nästa sommarlov, suck! jag hoppas min kära klass kan muntra upp det sista året på nordlyckeskolan, för sen blir det ju gymnasiet(Y) vad ska alla ni 94:or söka till? själv ska jag söka till katrinelundsgymnasiet och krokslättsgymnasiet där jag hade tänk läsa till undersköterska och sedan läsa vidare till sjuksköterska och tillsist fortsätta inom ambulanssjukvården;D haha jag vet exakt vad jag vill göra, det är ju bra att jag har det avklarat iallafall. Men får väl se till att höja betygen lite först;( någon som vet intagningspoängen?- nej tänkte väl det;D
men ni får ha det så bra och DANNI & MALIN, se vad duktig jag är som uppdaterar x´D<3
puss(L)


Söndag

jag vet, sjukt dålig på att uppdatera, men ändå, tror inte att det är någon som läser min blogg iallafall så;D men om det nu är någon liten stackare som tittat in så, hej på dig! iallafall.
snart börjar skolan igen, hur många dagar är det kvar? 11 dagar? usch på det, alla andra skolor jag vet börjar den 24, fy på det. men men, back to the real life. inget jag ser fram emot, men för varje dag som går ju mindre skoldagar är det kvar, haha jag vet, jag är så smart(y), imorgon kommer min Bästa Vän hit, har saknat henne sjukt mycket! kommer bli grymt kul att träffa henne igen, man vet aldrig vad man får med sig hem efter en dag på nordstan!
Sen vill jag säga grattis på födelsedagen till Li (imorgon) jag hoppas du får en toppen dag och jag längtar tills vi ses igen<3
ja, så var det med det, får se när det blir ett till blogginlägg puss!
//julia

RSS 2.0