R.I.P<3

var ett tag sedan jag skrev nu, Har inte hunnit/orkat. Igår dog min systers farfar:(, Han bara ramlade ihop och dog. åkte och såg på honom, det var sjukt sorgligt. Där låg han, helt kall och vit och helt stilla. Träffade honom för en vecka sedan och då mådde han bra:/ åh sånt är så läskigt. att man går upp på morgonen och gör allt som vanligt och sedan ligger död på en akutmottagning. Det är så hemskt. :(   R.I.P<3

En mysig dag

det var ett tag sen jag skrev nu, men vart  hos mormor och sedan hos pappa. min kära mormor äger ingen data, vet inte ens hur man skickar sms;D men men. iallafall: hos mormor träffade jag min snygging louice:D vi grillade och hade det mysigt vid stranden men tyvärr blev det inget bad:/ ingen hade badkläder med sig förutom jag:D  aja mysigt var det iallafall, puss på dig(L)

Min framtid

hejsan, sitter och chattar med lollo, har funderat ut vår framtid och såhär kommer den att se ut.

jag, lollo och therese ska bo i en lägenhet i stan.
jag ska jobba på mc donalds, och om jag råkar köpa upp mina pengar så att vi inte kan betala hyra måste therese börja jobba hon med.
Men louice. hon ska vara hemmafru och ta hand om vårt hem! haha hon drar sitt strå till stacken hon! ;D ily<3

Hål i naveln!

hej ,
idag gjorde jag det!:D dagen började med att jag gick upp kl halv nio för att åka och ta pass. sen åkte jag till nordstan och satt och vänta på li i massa timmar men tillslut kom hon. jag var så jävla nervös att det fanns inte. ville bara dö! men sen fick vi komma in i ett litet rum och jag vågade inte börja så li fick göra det. hon typ såg värsta chockad ut och jag blev ännu räddare. sen väl i stolen höll jag på att svimma. var så rädd! men tillslut lyckades jag slappna av och han tog hålet. sved till ganska mycket men var inte så farligt. sen när han skulle sätta i smycket gjorde det ännu ondare! haha skönt att det är över och nu är jag sååå glad:D det är skönt att ha gjort det nu innan sommaren så att jag kan bada! jag är jätte ledsen danni och wickan för att ni inte kunde följa med:( men kunde inte vänta så mycket längre nu och jag skulle åka bort, så tyvärr. (L) iallafall. sen satt vi i solen och var sååå glada och bestämde oss för att gå hela vägen hem, har nog aldrig gjort nått så jobbigt, mina fötter är DÖDA! men kul var det iallafall:)  haha så här sitter jag nu, tog nästan 4 timmar. är helt slut. men här kommer iallafall en bild på min navel puss!


navel piercing?

hejsan,
sitter här och är skit nervös. helt plötsligt har jag fått tillåtelse att ta hål i naveln, och ska kanske göra det redan imorgon. shiet! jag som inte ens vågar ta ett stick i fingret på vårdcentralen! om det är någon som tagit så kommentera gärna om det gjorde ont! haha:D men jag får väl tänka på att det blir fint efteråt och Li får hålla mig i handen! haha och så blir det emla plåster! haha glöm att jag gör det utan bedövning;) ha det bra, skriver imorgon om det blev något;D hoppas att det inte blir nått just nu, sååå nervös:/ puss!

En vanlig dag...

hej alla glada. Dagen har vart som vanligt. typ samma slit på dagis, sisat dagen imorn.(L) haha gött! idag var barnen såå söta! de lekte melodifestivalen och hade låtsas mikrofoner och sjöng på sluddrig engelska, ´haha höjdpunkten på denna dag. sen var det till att gå förbi sjuklingen fanny för att säga hej och se till så att hon kryar på sig! vill inte att hon ska vara sjuk sista praodagen!!!(L) så, krya på dig sanny<33 efter det åkte jag till torget och väntade på att danni skule komma innan konfan.hade konfa i en timma sen  åkte vi till skoaffären, köpte två par nya skor:D puss!

RSS 2.0