nu byter jag blogg!

Nu byter jag till juliasundstroms.blogg.se, allt kommer att se likadant ut:) följ mig gärna via bloglovin:)

Buzzador

Hej
Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Det är ju hur bra som helst att få hem gratis saker:)  Obs. Det är helt GRATIS :)

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Klicka här för att bli medlem:)

om du vill veta mer innan du bestämmer dig, kan du Klicka Här

 


Linas kvällsbok

Ligger och kollar på linas kvällsbok nu som jag precis laddade ner. Mycket filmtittande nu när man är sjuk;)
Förut låg jag och kollade på fyra avsnitt av " en ö i havet" som är med samma skådespelerska,Mylaine Hedreul som spelar i linas kvällsbok. kollade på det när jag gick i tvåan eller nått så kul att se igen:)


Dirty dancing

Kollade precis på dirty dancing. Åh den är så grymt bra! har lust att kolla en gång till, hihih:)

Den bästa scenen är nog den när baby lär sig att dansa till hungry eyes. Tyvärr går den inte att visa på bloggen, men lägger upp en annan istället:)

Eller så kan du Klicka Här för att se den riktiga :)




och såklart denna:



Och Ofc slutscenen;D men hittar tyvärr ingen som går att lägga in på bloggen:/

Men du kan Klicka Här för att se den. Helt fantastisk!

Julia(L) Dirty Dancing

Hittade en hemsk bild

usch hur kan man se ut såhär?:O läskigt...




Till alla som inte är nöjda med sig själva, när ni kommer till denna nivån så kanske ni bör tänka på hur ni ser ut, men inte innan.  Bara man mår bra själv, så spelar det ingen roll vad andra tycker:)

baka med lillasyster

Bakade med elsa i typ förrgår, hahha :)

 

 

Kakorna blev failade  ;D


Sjuk:/

Gick till praon som vanligt idag och började känna mig lite illamående och fick ont i magen. Försökte vara med så gott jag kunde, men blev ännu mer spyfärdig så fort jag kände någon äcklig lukt som tex rökig lägenhet. Efter en stunds sittande på golvet helt svimmfärdig sa anrika till mig att gå hem. Usch vad illamående jag var när jag kom hem! har kräkts massa gånger, och har alltså åkt på magsjuka:( inte kul:( ligger här och dricker vispad cola nu, hoppas att det får stanna i magen:/

hur har ni haft det idag?:) någon som vet nått tips för att få bort illamående?:)

Brunett igen!

yes, nu är man brunett igen efter att ha varit blondie i ett halvår ungefär. Känns lite konstigt när man ser sig i spegeln. Inte för att det är särskilt brunt för den delen, mer grönskiftande blev det, men det får jag fixa någon annan dag:) bild kommer imorgon eller nått sånt:P

Besökte katrinelund med W och H idag. Verkar vara en bra skola:) dom hade något där man kunde välja att vara ute och "praoa" eller vad man ska säga 3 dagar i veckan och gå i skolan 2 dagar. Låter som rena drömmen! det ska jag absolut söka:) tredje året ska jag rikta in mig på räddningstjänst akutsjukvård:) åh vad jag längtar tills jag börjar gymnasiet!:D

Någon mer nia som var ute och besökte någon skola idag?och isåfall vilken?:)

Katrinelundsgymnasiet

Hejsan hoppsan. Snart ska jag och W besöka katrinelundsgymnasiet:)
hoppade över praon nu på morronen så att vi fick lite sovmorgon;D  Genom att besöka katrinelund tänkte vi se lite hur det är att plugga på omvårdnads programmet, någon som går OP eller kanske på katrinelund?:)
Nu måste jag nog gå och duscha så att jag hinner;)


föresten, ni har väl inte glömt att rösta på mig som veckans blogg?:)

Grey´s Anatomy

haha kände att det blev väldigt många inlägg idag, men haha det är väl bara bra;D

Ahh EN vecka kvar tills grey´s anaomy börjar igen! kan knappt vänta! jag tror att allla GA fans bara väntar på att få se hur det går för izzie och george!

 

JAG LÄNGTAR!!!!

någon mer?:)



Pluggtips!




Alla vet ju hur jobbigt det är att sätta sig ner och faktiskt börja plugga, jag har iallafall väldiga problem med det, så här kommer några tips.


♦  Gör iordning så att det inte är stökigt omkring dig där du sitter, då kan man lätt störa sig på att det ligger saker ivägen hela tiden!

Se till att inte ha data, tv eller mobilen i närheten, då lockas man gärna till dom istället.

Gör en kopp te, eller kanske ett glas oboy, det gör så att man blir lite piggare.

Till sist: Du kan bestämma en tid då du ska plugga och sedan ta tex 10 minuters paus för att göra något roligt. Om man bara sitter och råpluggar tar hjärnan inte in all information tillslut, och då är det ju onödigt att sitta och plugga!

Hoppas tipsen hjälper er lite på traven till Mvg, haha:)

 


Höst!


Jag orkar inte mer!

Usch, vill seriöst tillbaka till skolan. Är trött på att bara hänga efter som en svans och bara få göra de tråkiga sakerna! min sk handledare för dagen kör med mig as mycket. Hon låter mig dammsuga deras lokal som dom arbetar på, bädda tanternas sängar, Gå ut med soporna och bara göra allmänt tråkiga saker! usch:(
Ta mig därifrån!

Rösta på mig!

Rösta på mig som veckans blogg på Gossipheaven!

Skulle bli superglad:D

Topp 3


sko shopping!

Efter praon åkte jag och therese in till skopunkten eftersom dom har "ta tre betala för två"
Dock köpte jag bara två men fick då 50% på det billigaste paret(Y) inte helt fel!

Jag och W var helt inställda på gymnasiedag imorgon så vi sa till praon att vi inte skulle komma. Men nej, det var tydligen på torsdag så vi får väl dyka upp på praon imorn ändå;)

 

Svarta skor, 399 kr, sko punkten.

Uggs: 199 kr skopunkten

Betalade 448 kr med clubkort som gav ytterligare 10% rabatt:)

 

 

Vad tycker ni?:)


Första praodagen överstökad!

Yes nu var första praodagen överstökad. Dagen har bestått av att gå efter personalen på hemtjänsten och kolla på massa tanter som inte ens kan prata eller sitta för att dom är så gamla. Kan inte tro att dom har ett jätteroligt liv faktiskt. På morgonen kommer personalen och byter blöja (på de som behövs) och byter kläder på dom. Sen får dom lägga sig i sängen igen tills dom kommer igen och matar dom. Sen får dom sova igen tills personalen byter deras kläder till nattkläder och dom får sova för natten. Det kan inte vara å kul faktiskt.

Min handledare är inte där på hela veckan så imorn´blir det till att lära känna någon ny att hänga efter, jaja.

Vad har ni gjort idag?:)

Nu drar jag iväg till min prao!

Nu åker jag snart till min första praodag. Ska praoa inom hemtjänsten i två veckor. får se hur det går:) Måste skynda mig nu,

Vad ska ni göra idag?:)

God morgon

vaknade för ungefär en timma sedan. Idag blir det klättring till kvällen, saknar det redan hahah. och imorgon är det första praodagen:D jippi! hemtjänsten i två veckor, jag och w längtar:D

Det fattas

Inne på en supersida vid namn point shop håller jag på att samla poäng till denna navelpiercing. Men jag behöver er hjälp, som ni ser så fattas det poäng och jag behöver värkligen ha en sån nu! om jag inte byter min piercing som är på tok för lång, kommer den att stötas ut, och det vill jag värkligen inte, så snälla hjälp mig:)

 

 

PointShop.se

Genom att klick på bilden och registrera dig får du massa starpoäng + att du ger mig 5000 poäng, ja så enkelt är det att tjäna poäng! så vad väntar du på?:) ingen som vill hjälpa lilla mig?(A)

A day trip to daddy^^

Åkte till pappa över dagen idag. Och snart är det äntligen prao! längtar som fan! slipper skolan i hela två veckor, ska bli så skönt. har dock svenska uppgift tills imorn och spanska och hemknskap tills måndagen när vi kommer tillbaka från praon, inte det kuligaste! Sitter och kollar på freaky friday nu, och reklamen är slut så, hoppas ni har haft en bra lördag allihop<3

God morgon

Godmorgon allihopa, sitter och kollar på vakna med the voice, och försöker samtidigt få in ytterligt lite information i mitt huvud. Idag är det nämligen Matteprov,EngelskaProv, Svenska inlämning, svenska redovisning. Suck. Låter det som en dröm i era öron?
Nej tänkte väl det, snarare en mardröm!

Jag har nästan lärt mig texten utantill till redovisningen, får bara hoppas att där inför hela klassen, att det fortfarande finns lagrat nånstans där uppe. MEn nu måste jag göra mig iordning, börjar om 55 minuter:)

Plojfoto

idag var det plojfoto, och såklart är våran klass grym och kommer på att alla ska börja på miss... eller ja det var tove och blom som kom på det, ingen är så grym som dom på att komma på roliga saker;D

Iallafall var det ganska många som inte hade fixat sig en skylt.. så ja, vissa ser man ju inte vad dom ska vara alls, men det börjar på miss;)  fick sitta ner så syns knappt att jag är siamesisk tvilling-missbildad.

nu ska jag fortsätta att plugga:)

 

visst blev 9b sjukt snygga?:)


Jag är med i paows tävling

jag är med i http://paow.se/ tävling, gå med i tävlingen du med.

orientering och plugg!

Har precis tittat klart på idol och sitter och försöker få in lite onödig info i mitt tröga huvud, för det är sånt som krävs för att man ska kunna få ett g på prov;D
Orienteringen idag gick väl bra, förutom alla dessa omvägar som vi tog, men vad spelar det för roll när man hittar alla iallafalll:) imorn har vi skoj/ploj/spex foto eller vad det nu heter, jag och therese ska vara siamesiska tvillingar- alltså missbildade, fanny och frida ska vara missar och så vidare, mina paint kunskaper ska ni få se här:)




Alla i min kära klass 9b har lite beslutsångest så här sista kvällen innan så jag vet inte vilka som ska vara vad längre;) men men, det blir säkert bra:)

Orientering i skatås

Ska snart åka iväg till skatås och orientera, usch jag kommer dö! hatar att orientera! man måste springa själv egentligen men vad tror lärarna seriöst? att folk springer själva frivilligt när det finns massa andra som orienterar,hahah dom måste lära sig att tänka:)

jaja, hoppas ni får en bra dag allihopa:)

Patrick Swayze död

Var inne på hemköp idag när jag såg det på löpsedlarna. Patrick swayze död. Usch vad sorgligt. Han är as bra i filmen dirty dancing, ni som inte sett den måste se den:) här kommer ett klipp från filmen:)








Nu





R.i.p<3

Jag är med och tävlar...

Nu har Kelly en tävling där du har chansen att vinna ett presentkort på lindex att köpa underkläder för. självklart är jag med. Vill du också vara med är det bara att gå in på länken och kolla in hennes tävling:)

Helg hos pappsen

Hejsan, har precis kommit hem från en helg hos pappa och sedan klättring:)
Helgen var väl lite sådär slapp och det enda jag gjorde var att plocka svamp, haha love it!
blev ca 2 ica påsar med svamp, hahah jag är grym. nu har jag svamp för ett helt år!

När man är där ute i skogen så märker man också att hösten är nu ett faktum. Löven prasslar kring fötterna och björkarna ser mer ut som banan träd med sina gula partier i klungor. ja, nu är det bara att börja längta tills nästa sommar!

Nu är det bara en vecka kvar tills prao, en vecka går fort, och sen är jag borta hela två veckor, sjukt gött!
Hemstjänsten i två veckor, hoppas det kommer bli kul:)
Men en vecka har jag kvar och på den kommande veckan ska jag hinna med en inlämning,en redovisning och två prov. Suck! och tre av sakerna är på samma dag, hur ska man klara av ett helt år till av sån här stress? ja det är frågan det,
men nu ska jag snart sova sängen:)

Nordlyckeloppet!

Hejsan!

Idag var det nordlyckeloppet, ett lopp som alla i hela skolan måste vara med på, är ca 3,5 km:)
jag, wickan och hennes mamma "lunkade" det tillsammans, hhaah jag lämna mina höga skor i skåpet och körde på strumpor. samma sak imorse, glömde skor så orientera i fårhage i bara strumpor, inte frächt! haha:)
jag och wickan kom iallafall i mål på 31 minuter och fick då extra poäng i gympan:) gött asså!:)
Sen var det prisutdelning, vann dock ingenting men ett jävla äckel som stog ovanför mig spottade ner rakt i huvvet på mig, så jävla äcklad! Seriöst, går i nian och beter sig som en jävla 5 åring, eller till och med en 5 åring vet väl hur man uppför sig? Gud blir trött på alla dessa Johnnys som är ute för länge sedan, Låt stockholm ta över stilen!
Lägg ner, säger jag bara.

Idol idag igen:D

omg sitter och tittar på två supermesar som gråter;D hahah kan dom vara seriösa?:O
haha nej tror knappast det, men nu måste jag återgå till mitt tv tittande:)

Idol

Hejsan, sitter och kollar på idol och dricker päronsoda, har passat lillasyster ända fram tills nu och hoppas att hon sover. hahah orkar inte med henne mer;) 

Wickan och henke kom förbi för en stund sedan och vi försökte oss på att göra glass. haha Glassen blev inte glass utan typ smoothie men det var gott ändå:)

Nej nu är nog reklam pausen slut snart, vi hörs:)

Bra med höst!


Cube Field

hejsan sötingar, bara jag som fastnat för spelet Cubefield på facebook?, hahha jag är helt fast.

iallafall, skola idag som vanligt. Gud vad skoltrött jag är!:( det har knappt gått tre veckor eller nått och jag vill redan ha lov. dock måste jag klara av nian, det fattar jag ju själv, men det känns så jävla tungt:(

hur har ni haft det idag då?:)

Liseberg med Louice<3

Yeah i know, dålig uppdatering men har varit på liseberg hela dagen med Louice. :) hon åkte uppskjutet med mig, hah stolt över dig(L) sen var det klättring, jättekul att den har börjat igen!:) men nu är jag sjukt trött, tagga skola imorn;)



Jag och min snygging i flumeride (L)




Marcoolio (stavning?)  med svampbob fyrkant, hahha fy fan vad töntigt det var;)

Godnatt

Godnatt alla söta, nu ska jag och min förkylning gå och lägga oss, kan ju alltid hoppas på att den har gett med sig lite när man vaknar, för imorn ska här städas! usch har inte orkat ta hand om någonting, allt ligger som en stor mur runt min säng, knappt jag kommer ur sängen utan att trampa på något, hihi:)

Sov sött:)

Bokmal? ja tack!

japp så är det, jag älskar böcker! många i denna åldern skulle aldrig kunna tänka sig att läsa en bok, och då undrar jag varför? böcker är helt underbara!

just nu läser jag boken   Sweet valley high collgeliv , av francine Pascal. det är en av många i serien Tvillingarna i sweet valley, min absoluta favorit bok serie. har över 200 böcker i serien. :)

Hade tänkt börja med lite boktips lite då och då, men jag vet ju inte hur många som är intresserade av det:) lämmna gärna en kommentar:)


tävling hos liicee.blogg.se

 

Om du också vill vara med i tävlingen, gå in på http://liicee.blogg.se/2009/september/tavling.html och läs mer:)


gratis refill till mobilen?

hahha, vet, väldigt mycket tjat om gratissidor idag men är man sjuk och har tråkigt så;)

för er som har kontantkort, är det här en perfekt sida, tjäna poäng som du använder till att fylla på din mobil med pengar:) helt perfekt så klicka på länken och registrera er:) just det, höll på att glömma, varje dag har dom en gissa bilden tävling, där du kan vinna 500 poäng, om du hinner först:) inte illa va?:)

http://www.gratisrefill.se/recruit/35466/

Det här eller det där?


Är det bara jag som älskar skor?

Nej jag tänkte väl det! tjäna poäng och få presentkort på skor!

 

klicka på bilden och registrera dig! vem vill inte ha gratis skor?:)


Förkylnings tips?



Nu är det höst och man drar på sig en massa förkylningar titt som tätt. För att lindra lidandet har de flesta familjer huskurer som gör att man blir frisk fortare och lindrar symptomen. Vad brukar ni i era familjer göra när ni är förkylda?

jag har hört att om man inte har nässpray hemma men är täppt i näsan så kan man stoppa in en papperstuss i näsan, så känns det mindre irriterande och efter ett tag kan man ta ut den och täppan är borta.  hmm man kan ju undra om det värkligen funkar?

jag hörde också att man ska hålla sig riktigt varm om fötterna och vila mycket. Dricka varmt, gärna varmt honungsvatten med citron och en pytteklick smör (ska tydligen frigöra bra saker i honunget eller citronen)

Frågan är om det inte bara är bäst att låta den fösvinna av sig själv?, jag tror dock inte att det finns någonting att göra åt denna tråkiga förkylning, men men.

Helg, och mår väl sådär...

äntligen helg! och jag har typ sjukt ont i halsen och huvudet, någon som har någr tips på hur man lindrar?usch, det är ju på helgen man ska ut och roa sig, inte vara sjuk:(

får väl gå och sätta på en kopp te, det kanske hjälper mot min ömma hals:(

Halsont:(

det känns inte alls bra i halsen, usch jag vill inte blli förkyld nu! förköker kyla ner det lite med juice men funkar väl sådär:( haha hoppas ni, mina söta läsare mår bra iallafall:)

Miss...?

hejsan snyggingar, idag efter skolan åkte jag,fanny,frida och therese in till stan( buttrix) för att kolla på kattöron eftersom fanny och frida ska vara missar (katter) på plojfotot, tyvärr fick vi reda på att det inte är förns om två veckor, men aja. Själv ska jag och therese vara missbildade/missfoster,typ siamesiksa tvillingar, vi har ju två tvillingpar i klassen, men vi är likast så det fick bli vi. Som ni kanske har förstått så ska temat vara Miss...
Vi har tex matilda hesslind som ska vara missommar
Matilda blom som ska vara missfärgad
Tove som ska vara missbrukare
och 2 st som skulle göra missionären, men hmm dom hoppade typ av eller nått. tråkmånsar!
sen orkar jag inte räkna upp fler, men ni fattar grejen tror jag, kommentera alla ord ni kan som börjar på miss för det är fortfarande några som det fattas miss ord till:)

men nu måste jag ta en dusch, hahha orkar aldrig göra det på morgonen så får göra det nu istället :)
jo just det, köpte ett par mys byxor inne i stan men hade inte med mig tillräckligt mycket pengar till tröjan som var till, så nu har jag en halv mys dress, men den andra halvan får tillkomma senare, puss på det!

Nudlar och pinnar?

hejsan hoppsan, har precis gjort mig lite nudlar som jag ska äta med pinnar, någon som kan denna ädla konst? hahha, isåfall får ni gärna lära mig, för jag är inte ett dugg bra på sånt:)

Har köpt mig ett par skor också, bara att ha så länge tills kylan kommer, har haft mina tygskor från april så är nog dags att slänga dom nu;) bild kommer senare:)

Topp 3 Tv serier

Topp 3 bästa tv-serierna!





Vem älskar inte dessa underbara hemmafruar på wisteria lane?
Ett måste för mig!




Underbar sjukhus serie som är svår att låta bli!
Man sitter på helspänn, när som helst kan någon från gänget försvinna...






Det kryper i kroppen av spänning, och man kan inte låta bli att kolla bakom sig så att inte det där läskiga spöket faktiskt finns här.



Någon som håller med mig om att de här tv-serierna är bäst?:)








anonyma?

ja, typ varje dag får jag långa kommentarer från anonyma, om att jag ska gå in och läsa nån jjuno blogg om självskänsla.

T.ex Denna:
Jag blir så jävla förbannad.visst,detta handlar kanske inte just om ditt inlägg...
Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkaden saker till allt och alla
på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära
beteandet är så himmla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan
som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare
som skickar detta ) Hon som skriver den har full upp med bloggen..
Hon gör egna interjuver med läsare,går själv på ingerjuver (pga bloggen ) och har fått mycket uppmerkasmhet den senaste tiden takc vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkännsla och självförtroande . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sånhära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okej

bloggen heter ialf http://jjuno.blogg.se





asså okej,hennes blogg är säkert jättebra för dom som undrar över sånna saker, har själv läst den. jag vet inte om det är ägaren skickar runt detta, eller om det är dess läsare, men otroligt störande, men tipsa gärna om andra bloggar:)

Tävling hos a piece of sisters!

Ja, är nu med och tävlar om jättefina smycken hos apieceofsisters.blogg.se, kika in på deras blogg  om ni också vill vara med och tävla, eller bara kolla in bloggen helt enkelt, själv tycker jag att den är mycket bättra än kissies, dessies och alla dessa bloggar, rekomenderar dom starkt! :) 

1 september och plugg

Ah, första september och för en gång skull så märks det inte, har nog aldrig varit så varm som idag efter orienteringen. Ja usch, men man ska ju inte klaga! hade vart lite skönt med ett dopp i havet nu, ska allt fundera på det:) men kom på att fanny får ju inte bada med sin piercing i naveln än så;)

Sitter här och gör matteläxan samtidigt som jag övar på dom spanska glosorna på glosboken.se:)
haha fanny har skrivit in dom, annars skulle jag aldrig göra det;)

men nu får jag ta och fortsätta, har ni haft en bra dag ? kommentera:)


RSS 2.0